2017-09-03 Ny hemmahamn Västerås

Written by Magnus Swärd

Då var vår nya Princess 40 i sin nya hemmahamn. Vi har ett förslag till namn på båten men vi avvaktar lite med att avslöja det. Resan från Karlslunds Marina har gått alldeles förträffligt. Vi har kört ca 90 distans och hon går som en klocka!

Vill bara tacka alla våra vänner som kom och hälsade på oss när vi kom till Strängnäs, det blev 7 båtar samt 3 andra båtar från Västerås. Roligt?

Måste tacka Lasse, Maria, Storebror och Livia för vinflaskorna och Reijo och Anna för den fina Champangen samt Micke och Veronica för Princess kepsen!

Vi har haft väldigt tur med vädret under vår resa, idag fick vi bara några droppar regn på oss men molnen var mörka runt omkring oss. Det blåste ganska friskt och jag var lite orolig ett tag att det skulle vara svårt att lägga till i hamnen, sån tur var så blåste det nord ost så det blev väldigt lä inne i hamnen. Allting gick perfekt! Platsen var inte för smal som vi nästan trodde att den skulle bli. Hon är fastsatt lite provisoriskt med tampar och jag får fixa till detta bättre under veckan.

Nu har vi packat ur båten litegrann och allting såg bra ut?

Lite bilder (Kan vara en och annan på en Princess)

[slideshow_deploy id=’3126′]

En liten filmsnutt under gång. Ann-Marie och Nisse filmade

Comments are closed.