2018-01-11 Koh Samet, sista dagen i Thailand

Written by Magnus Swärd

Idag är det sista dagen på Koh Samet och Thailand. Två veckor går väldigt fort men det känns ändå som om två veckor hemma med jobb och allting går ändå fortare! Det är bra att det är så och inte tvärtom som det brukar vara.

Helene och jag har det väldigt bra när vi är ute och reser, allting flyter på vi tycker nästan alltid lika oavsett vad det är. Vi har bott och ätit väldigt bra under dessa veckor. Upplevelserna har varit perfekta.

Nu är det förmiddag och vi har ätit frukost och håller på att packa ihop våra grejer på hotellrummet, vi har bokat båt klockan 15:00 och sedan privat taxi till flygplatsen. Taxin tar mellan 2-3 timmar beroende på trafiken. Vi kommer vara i god tid innan planet går och det är bra. Planet går inte förrän efter 01:00 inatt och vi kommer landa på Arlanda 06:45.

Vet inte hur det är med wi-fi uppkoppling på flygplatsen med det brukar finnas.

Vi hörs alla!

 

Comments are closed.