2019-02-22 Miami

Written by Magnus Swärd

Nu har vi kommit fram till denna resas sista hotel. Ett Radisson hotell som var väldigt fint. Däremot så är deras internet uruselt, ändå så skryter de om  High Speed Internet, jojo…

Som jag skrev tidigare så har vi nog åkt 30 mil idag och det var bara den sista biten ikväll så fällde vi upp taket. Inte för att det var kallt utan för att det kändes lite olustigt. När vi parkerade bilen vid 21:30 var det fortfarande 27 grader varmt och väldigt hög luftfuktighet. När vi körde sista biten så var man tvungen att köra vindrute torkarna pga kondens.

På vägen upp mot hotellet från Key West stannade vi på några shopping mall, jag köpte två par jeans och helene lika så. De kostade ca 400 SEK så det var bra pris.
Ett av shopping centret vi stannade på, The Falls, var superfint. Vatten runt alla butiker och väldigt rent och snyggt.

Efter vi checkat in på hotellet så åkte vi iväg till ett shopping outlet mall. Men det var inge bra. Dessutom hittade vi ingen bra mat där så det fick bli en hamburgare påvägen hem.

Nu är vi lite pumsiga och vi har checkat in på flyget oxå och fått våra biljetter ända till Stockholm, men först mellanlandar vi i London.
Flyget går 21:30 USA tid, tidig söndag morgon svensk tid.

Shopping center

Hotellet

Tankning, 3/4 tank 200:-

HotelletS baksida

Hotellets baksida

Utetemp kl kvart i sex på kvällen, som varmast 31 grader.

Utetemp kl 09:48 på morgonen

Comments are closed.