2019-02-16 St Pete Beach

Written by Magnus Swärd

Nu har vi hämtat ut bilen på flygplatsen och kört till St Pete Beach utanför Tampa. Tyvärr hade de först ingen Mustang Cab utan de frågade om vi kunde tänka oss en Mazda Miata Cab 🙂 🙂 Vi skrattade lite och berättade att vi hade en sån hemma och dessutom hade vi två resväskor! Efter lite tjat så hade de plötsligt en vit Mustang Cab, sån tur var.

Det tog ca 30 minuter att åka hit från flygplatsen och nu sitter vi på ute terassen med varsin öl och lite chips. Vi var och handlade lite frukost till imorgon då det inte ingår någon. Temperaturen var ca 25 grader när vi kom idag och det är mycket folk här. Mer hotell och framför allt större än jag trodde. Nu på kvällen är det 21 grader så det är inte lika kallt som i Dallas och New Orleans.

Vår kvällsmat bestod av en supergod hamburgare. Det var en lite resturang som inte såg mycket ut för världen men hamburgare kunde de göra! Vi tog två olika och sedan splittrade vi med sötpotatis strips och lökringar till. Så gott :), ja en öl oxå!

Beroende på vädret imorgon så kanske vi går ner en sväng till stranden och sedan utforskar vi nog områdena runt omkring här med bilen. Blir nog en tur norrut till Clearwater.

Som Niser på bilderna så har vi vår terass alldeles intill vattnet då det går som små kanaler innanför havet här. Fint ska det va!

Comments are closed.