2018-01-01 Koh Chang Nyårsdagen

Written by Magnus Swärd

Jag fick äran att fira två stycken nyårsaftnar, först här i Thailand sedan vaknade jag kl 6 på morgonen och chattade med alla i Sverige som firade nyår. Kul!

Idag har inte hänt så mycket. Vi har legat vid stranden idag och vi fick sällskap av en vild hund som komm och la sig framför oss vid solstolarna. Jag fattar inte hur de får tag i vatten när det är så himla varmt ute. Efter ca 20 minuter lufsade han vidare längs stranden, sandig och lite tilltufsad.

Hyddan ni ser i bildspelet är utebaren och restaurangen som vi åt lunchen vid idag. Go thaimat och en kall Chang till. Jag måste bara säga att Chang öl passar så bra till Thaimat. (Anders, även till annan mat ?) Det är så coolt att de bara springer efter ett bord när vi beställde maten och ställer de under ett träd och så äter man lunchen så på stranden. De hade plockat omkring möblerna sedan igår så det var lite rörigt men de spelar ingen roll för dem för det är ju en dag imorgon oxå!

Efter lunchen passade vi på att få lite nack och skulder massage, så välbehövligt! De gör ont men är samtidigt så skönt. 75kr för en timme!

Vi solade på eftermiddagen oxå och sedan fixade vi kaffe på hotellrummet och Helene gjorde lite yoga övningar, jag åt lite choklad?

Nu ska vi äta lite kvällsmat och sedan bär det av till ett nytt ställe imorgon med båt. Taxin hämtar oss vid 08:00 imorgonbitti. Vi hörs imorrn!

[slideshow_deploy id=’3375′]

One comment on “2018-01-01 Koh Chang Nyårsdagen

  1. Öl passar till all mat. ?. Vad vore livet utan öl?.